Camera toezicht

De voordelen van camera toezicht op uw bedrijventerrein

Helaas komt het nog regelmatig voor: ondernemers die slachtoffer worden van een inbraak binnen hun bedrijfspand. Inbrekers worden steeds slimmer en dit betekent dat ondernemers steeds meer acties moeten ondernemen om hun bedrijfspand te beschermen tegen ongewenste bezoekers. Enkele jaren geleden was het plaatsen van een hoog hek nog voldoende, maar nu heeft u echt camera toezicht nodig om uw bedrijf te beschermen. Van welke voordelen u als ondernemer profiteert als u in camera toezicht investeert, leest u op deze pagina.

Camera Toezicht

U legt alle ongewenste bezoekers vast

Komen er ongewenste bezoekers op uw bedrijventerrein, dan legt u deze personen haarscherp vast als u gebruik maakt van camera’s op uw bedrijventerrein. Hier heeft u op het moment zelf misschien niet zo veel aan, maar deze beelden kunt u later wel aan de politie en de verzekering verstrekken. En herkent u mensen op de camerabeelden, bijvoorbeeld omdat het om bekenden van het bedrijf gaat? Dan kunt u de beelden meteen gebruiken om uw inbraak op te lossen met de politie.

U schrikt inbrekers af

Het belangrijkste voordeel van het gebruiken van camera’s op uw bedrijventerrein, is dat u inbrekers op deze manier afschrikt. Zien inbrekers camera’s hangen, dan gaan ze liever naar andere panden om hier in te breken. Zelfs als uw camera’s niet eens geïnstalleerd zijn of niet het gehele bedrijventerrein filmen, kunnen inbrekers al afgeschrikt worden om bij u in te breken. Zij gaan dan liever naar de buren, waar wellicht net zo veel te halen valt en ze minder risico hebben om betrapt te worden.
Heeft u geen camera’s op uw bedrijventerrein en hebben andere bedrijven in de buurt dit wel, dan loopt u zelfs meer risico om het slachtoffer te worden van een inbraak.

  Contact